Tohuma sahip çıkmak geleceğimize bugünümüze sahip çıkmaktır. Hibrit tohumlarla kendilerine bağımlı kılarak, bizleri köleleştirme yolunda ile...

Tohuma Sahip Çıkmak

Tohuma sahip çıkmak geleceğimize bugünümüze sahip çıkmaktır. Hibrit tohumlarla kendilerine bağımlı kılarak, bizleri köleleştirme yolunda ilerliyorlar. Tohumunu bir kez vermeye ayarlayanlar bizlerin de genetikleriyle oynuyorlar. Dikildiği zaman meyve alınamayan tek dikimlik tohumlarla geleceğimizi ipotek altına almaya çalışıyorlar.

Ata tohumlarımıza acil sahip çıkmalı, kimin elinde varsa muhafaza etmeli, ulaşabilirse tohum bankalarımıza vermeli ki koruma altına alınsın ve çoğaltılsın. Dağ köylerimizde umulur ki ata tohumlarımız vardır.

Ölü tohumlarla bizi de yavaş yavaş öldürüyorlar da haberimiz yok.

Devletimiz birkaç tohum bankası oluşturdu şükürler olsun. Bunların sayılarını çoğaltarak tüm vatan sathında kendi tohumlarımızın ekilmesi teşvik edilmeli ve dışarıya bağımlı olmaktan kurtulmalıyız. Bu konu çok hassas insanların ve hayvanların sağlığı bitkilerden ve dolayısı ile tohumlardan geçiyor.

Tohumlarımız yeterli düzeye geldiğinde hibrit tohum ekimleri yasaklanmalı topraklarımız bu istiladan kurtarılmalı yoksa vakit kaybedersek kendimizi toparlayamayız.

Bu konu savunma sanayimiz kadar önemli olduğunu unutmayalım. Tohumuna sahip çık, nesline sahip çık Türkiye.

Allah yâr ve yardımcımız olsun. Daha mutlu, huzurlu, sağlıklı yarınlar da buluşmak ümidi ile.






BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.